Gratis films kijken met ondertiteling via torrent download programma’s

Gratis films kijken met ondertiteling via Torrent websites met torrent download programma’s

Voor gratis films kijken met ondertiteling kun je ook terecht via zogeheten torrent websites. Hier heb je wel een torrent download programma voor nodig zoals Utorrent, bitcomet of bittorent. Zo’n torrent programma maakt namelijk connectie met het peer to peer netwerk, ook wel p2p genoemd. Op deze manier wordt uploaden en downloaden tussen mensen die de torrents actief aan hebben staan heel gemakkelijk.gratis films kijken met ondertiteling Gratis films kijken met ondertiteling via torrent download programmas

Een bekende torrent website waar je movie torrents vind is thepiratebay. Echter is deze website door een aantal internet providers geblokkeerd op grond van de uitspraak van de rechter. Geen gekke beslissing want feit blijft dat je met torrent websites een zeer groot bereik hebt als het aankomt op het downloaden van films en series. Er zijn zelfs mensen die complete spellen of windows operating systems downloaden via torrent websites. Dit is zoals we allemaal weten niet legaal en dus strafbaar.

 

Waar vind ik een torrent download programma en hoe gaat dit downloaden van gratis online films met ondertiteling via movie torrents in zijn werk?

torrent download Gratis films kijken met ondertiteling via torrent download programmasVoor het downloaden van een film via een torrentwebsite heeft u een torrentprogramma nodig. Enkele voorbeelden hiervan zijn Utorrent en bittorrent. Dit zijn torrent downloaders. Zo’n torrent download programma is gemakkelijk te vinden door even op google te zoeken naar “download utorrent” of “download bittorrent”.

Wanneer u deze heeft gedownload en geïnstalleerd op uw computer kunt u op het internet naar een torrentwebsite gaan zoals bijvoorbeeld thepriratbay. U zoekt dan op de betreffende website naar uw film die u wilt downloaden. U kan dan niet direct de films downloaden maar eerst alleen de movie torrents bestanden. Dit torrent bestand opent u dan met het geïnstalleerde torrent programma zoals bijvoorbeeld utorrent.

Vanaf dan zal de download automatisch beginnen en in de meeste gevallen ook zeer snel binnen komen. Snelheden van tussen de 500 – 1000 KB/ seconde zijn niet ongebruikelijk voor torrent downloads. De snelheden kunnen soms nog vele malen hoger liggen! Dit hangt af van hoeveel mensen er op dat moment het bestand actief aan het uploaden zijn zodat jij deze kunt downloaden naar je pc via het p2p netwerk.

 

Maar hoe kan ik nu online films gratis kijken met ondertiteling?

one day movies hoge foto Gratis films kijken met ondertiteling via torrent download programmasGratis films kijken met ondertiteling is niet altijd mogelijk via torrents. Het komt namelijk geregeld voor dat er geen (Nederlandse) ondertiteling bij de films zit. Soms wel omdat dan de mensen die de movie torrents op de torrentwebsite beschikbaar hebben gemaakts de Nederlandse ondertiteling hebben geïntegreerd in de film. De ondertiteling is dan niet uit te zetten en dus altijd zichtbaar. Soms is het zo dat je een gehele DVD of blueray kunt download. In dat geval is er vaak wel de optie in je movieplayer om de ondertiteling aan of uit te zetten en de gewenste taal te kiezen.

Wanneer ook dit niet het geval is zijn er tal van websites op het internet waar je de ondertiteling kunt downloaden. Op google kun je zoeken naar “nl subs” en er komen genoeg websites uit waar je de ondertiteling voor je film kunt vinden. In je movie player kun je dan de film starten en je ondertiteling laden.

Vaak zijn ondertitelingen ook via een torrent download te vinden. Zoek dan dus gewoon op een torrent website.

 

Geschikte movie players en codex packs voor je ondertiteling en HD films

Voor het inladen van een ondertiteling heb je wel movie players zoals VLC player of MPCstar nodig. Net zoals dat je voor films van het AVI of DIVX bestand of films met een High Defenition formaat zoals 1080p een speciale movie player en codec nodig hebt. Ik zelf zou aanraden de totale codec pack van MPCstar te downloaden. Daar zit de juiste speler ook bij inbegrepen en alle nodige video en audio codecs om elk mogelijk formaat te kunnen afspelen. Dan ben je meteen verzekerd dat je elke film in welk formaat dan ook kunt afspelen en kun je ook gemakkelijk een ondertiteling inladen.

Als je meer wilt weten over gratis tv kijken klik je hier.

Heb je liever een handig software programma voor het bekijken van al je online films en series zonder dat je eerst movie torrrents hoeft te downloaden? Ofwel, direct streamen in super kwaliteit en de keuze uit duizenden films uit een zeer grote database voor gratis films kijken met ondertiteling klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>